Снимка ИнстаграмЛука осиновил Алба, когато тя била едва на 13 дни. Съдбата

...
Снимка ИнстаграмЛука осиновил Алба, когато тя била едва на 13 дни. Съдбата
Коментари Харесай

Самотен мъж осинови бебе, отхвърлено от 20 семейства

Снимка Инстаграм

Лука осиновил Алба, когато тя била едвам на 13 дни. Съдбата на малката Алба била сложна от самото и раждане: от нея първо се отказала майка и, а след това била отхвърлена от 20 евентуални приемни фамилии, написа dunavmost.com .

Историята на нелекия път на италианеца Лука Трапанезе към осиновяването на новороденото момиченце се популяризира с шеметна скорост из обществените мрежи заради няколко аргументи, най-важната от които е фактът, че обществените служби не дават постоянно право на настойчивост на уединен хомосексуален мъж.

В Италия, както и в множеството страни от света, осиновяването за хомосексуалисти и самотни родители е много сложна работа.

Лука осиновил Алба когато тя била едвам на 13 дни, само че поради положението и се били отказали към този момент над 20 фамилии.

Самият Лука работил в доста центрове за грижи за хора със специфични потребности и постоянно желал да стане татко. Ето за какво, макар неналичието на сътрудник, той решил да не се отхвърля от осиновяването на Алба, която към този момент се любува на благополучен дом със своя татко. Благодарение на него това момиче, което обича да играе и танцува и да се любува на общуването с други хора, има прелестно бъдеще.

Синдромът на Даун – НЕ е болест, а комплицирано генетично положение. То не се лекува и не предизвиква страдалчество. Детето се е родило такова, тъй като по време на зачеването в неговите кафези се е образувала спомагателна 47-ма хромозома. Именно по тази причина се появяват редица физиологични особености, поради които детето ще се развива по-бавно от връстниците си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР